tiszta ruhák

Ezt a szolgáltatásunkat kimondottan éttermeknek, panzióknak, szállodáknak, kollégiumoknak, szépségszalonoknak és minden olyan leendő ügyfeleinknek ajánljuk, ahol bizonyos rendszerességgel nagy mennyiségben keletkezik szennyes textília.


Itt egyesítjük a lakossági mosodai szolgáltatásunknál megszokott magas minőségi követelményeket az ipari mosodákra jellemző alacsony árakkal.


Ez annyit jelent, hogy a ránk bízott textíliákat – mennyiségre való tekintet nélkül – ugyanolyan gonddal és odafigyeléssel tisztítjuk, hogy azok a makulátlan tisztaság mellett a lehető legmagasabb élettartamot érhessék el. Ezt úgy érjük el, hogy a textíliákat kizárólag kímélő, a természetet is óvó módszerekkel mossuk úgy, ahogy azt a szennyezettségük és anyagösszetételük megkívánja.


Így a fehér textíliák ragyogóan fehérek és foltmentesek lesznek, a színesek pedig megőrzik eredeti színüket, a makacs foltoktól pedig maradéktalanul megszabadulnak.

Ezt követően alapos kézi vagy gépi vasalásnak vetünk alá miden egyes darabot.

Az így elkészült textíliát higiénikus csomagolásban adjuk át.


Cégünk rugalmas mind árképzés, mind a szolgáltatások tekintetében.


Bízunk benne, hogyha megtisztel minket azzal, hogy ügyfelünk lesz, akkor Önnek a legmagasabb minőség mellett a legkedvezőbb áron tudjuk nyújtani szolgáltatásainkat.


Cím: 8600 Siófok, Marosi u. 1.

Telefon: 84/312-390

E-mail: info@patyolat-siofok.hu

Design: AB Marketing Kft.

Copyright Sio-Patyolat Kft. 2009