Közületi mosoda

Ezt a szolgáltatásunkat kimondottan szállodáknak, apartmanoknak, panzióknak, kollégiumoknak és minden olyan leendő ügyfelünknek ajánljuk, ahol bizonyos rendszerességgel nagy mennyiségben keletkezik szennyes textília.

Itt egyesítjük a lakossági mosodai szolgáltatásunknál megszokott magas minőségi követelményeket az ipari mosodákra jellemző alacsony árakkal.

Ez annyit jelent, hogy a ránk bízott textíliákat – mennyiségre való tekintet nélkül – ugyanolyan gonddal és odafigyeléssel tisztítjuk, hogy azok a makulátlan tisztaság mellett a lehető legmagasabb élettartamot érhessék el. Ezt úgy érjük el, hogy a textíliákat kizárólag kímélő, a természetet is óvó módszerekkel mossuk úgy, ahogy azt a szennyezettségük és anyagösszetételük megkívánja.

Így a fehér textíliák ragyogóan fehérek és foltmentesek lesznek, a színesek pedig megőrzik eredeti színüket, a makacs foltoktól pedig maradéktalanul megszabadulnak.
Ezt követően alapos kézi vagy gépi vasalásnak vetünk alá miden egyes darabot. Az így elkészült textíliát higiénikus csomagolásban adjuk át.

Cégünk rugalmas mind árképzés, mind a szolgáltatások tekintetében.

Bízunk benne, hogyha megtisztel minket azzal, hogy ügyfelünk lesz, akkor Önnek a legmagasabb minőség mellett a legkedvezőbb áron tudjuk nyújtani szolgáltatásainkat.

Kérjen személyre szabott árajánlatot még ma!

Próbálja ki szolgáltatásunkat kötelezettségek nélkül!

Jelentkezés ingyenes próbamosásra