Vegytisztítás

Vegytisztító szolgáltatásunk minden felsőruházati termékre kiterjed, ha a konfekcionált terméken lévő textilkressz „P” jelzést vagy vegyileg tisztítható feliratot tartalmaz. Vegytisztító szolgáltatásunkat korszerű, zártrendszerű automatikus vegytisztító géppel végezzük.

A gépi tisztítást megelőzően a ruházati terméket gondosan átnézzük és ahol szükséges az egyes szennyeződések eltávolítására leginkább alkalmas elő- foltkezelő szerrel kezeljük, így speciális szereket használunk a különböző eredetű szennyeződések (pl.: vér, tej, fagylalt, bor, étkezési zsiradék, kávé, fűszeres ételfolt, motorolaj, tintafolt stb.) eltávolítására.

A gépi tisztítás során az alapoldószerbe különböző adalékanyagokat keverünk a jobb hatásfok, a szebb eredmény érdekében, így használunk tisztítás erősítő szereket, színerősítőket, dezodoráló szereket a makacs szagok (pl.: dohányzás, konyhaszag) megszüntetésére, antisztatizáló anyagot a textília kellemetlen tapadásának megelőzésére.

Amennyiben a gépi tisztítás után még szükséges utókezelést is alkalmazunk, és a kezelések nyomát igyekszünk eltűntetni. Ezt követően a terméket vasalóasztalon gondos kézimunkával készre vasaljuk vagy gőzöljük.

Szalonunkban az elkészült, kitisztított ruhaneműket vállfán, fóliaborításban adjuk át, így a tisztított ruhát megóvjuk a szállítás közbeni szennyeződéstől és gyűrődéstől.

FONTOS!

Kérjük ügyfeleinket, hogy szennyeződés esetén a házilagos beavatkozást kerüljék el, mert sok esetben az otthoni, szakszerűtlen kezelés miatt később már a szakszerű tisztítás sem vezet eredményre!